Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
ladygadgets

Test; KEF MUO Speaker en M100 en M400 headset

Ik heb van het audiomerk KEF een 3-tal producten opgestuurd gekregen voor een test. Dat zijn de MUO, een Bluetooth speaker, de M100 in-ear headset en de M400 on-ear headset. (Verder hebben zij ook nog de M500 headset in het assortiment zitten en dit is een on-ear hifi headset.)

KEFspeakers

De MUO draadloze speaker (in de kleuren Horizon Gold, Storm Grey, Light Silver, Neptune Blue en Sunset Orange) is de compacte versie van KEF’s Uni-Q ‘puntbron’-driver en heeft een krachtige basradiator. Het geluid is dan ook verbluffend precies, door de HF-definitie en LF-weergave en de DA-convertor. De drivers zitten in een stijve en akoestisch neutrale behuizing van gegoten aluminium. En wanneer je je muziek via Bluetooth aptX afspeelt, kan je genieten van het heldere en natuurlijke hoog, het vloeiende middengebied en het strakke laag.

Je kunt ook 2 MUO speakers aan elkaar koppelen voor een perfect stereo geluid in cd-kwaliteit. Of selecteer ‘dual-connect’ partymodus, zodat ook bij druk bezochte bijeenkomsten iedereen dezelfde full-range weergave kan ervaren. En de MUO optimaliseert automatisch de output voor een rechtstandige of horizontale positie, zodat je altijd dezelfde akoestische diepte en definitie kan beluisteren.

Met de meeste Android-apparaten kan je ook gebruik maken van de ‘tap-to-pair’-functie via NFC. Je houd gewoon je mobiel of tablet tegen de MUO aan, en enkele seconden later ben je klaar om te streamen. Ook kan je je apparatuur aansluiten via een 3,5 mm Aux-input. MUO heeft een oplaadbare batterij voor 12 uur afspeeltijd en schakelt automatisch uit om zo lang mogelijk mee te gaan.

KEF M-100

De KEF M100 headset is een Hi-Fi in-ear model (dus dat wordt bij mij altijd spannend of de dopjes blijven zitten) en geeft een mooi vol, helder geluid. Elke stem, elk instrument, elk detail wordt volledig ruimtelijk en gedefinieerd weergegeven. Met de ingenieus gedempte full range 10mm neodymium drivers en de unieke gebogen vormgeving ontworpen om vervorming te minimaliseren, krijg je dezelfde intensiteit en gedetailleerdheid als tijdens een live concert.

De M-100 heeft niet alleen een perfect geluid ook de aluminium ‘race-track‘ behuizing is nauwkeurig afgewerkt met diamant-gesneden afgeschuinde randen en alle onderdelen worden uitvoerig getest op kwaliteit en weergave. En de M100 is in 4 kleuren te koop;  Racing Blue, Sunset Orange, Titanium Grey en Champagne White.

Het oortje is ergonomisch gebogen voor een goede, comfortabele pasvorm, Verder heeft deze hoofdtelefoon een inline microfoon en volumeregeling (compatibel met alle Apple producten). In de doos zitten extra Eartips (klein, medium en groot), een draagtasje en een In-flight adapter.

KEF m-400

De KEF M-400 is een on-ear headset waarbij de nieuwste drivertechnologie in een strak design zit en ook met maximaal draagcomfort ontworpen is.​

Nu ziet de M-400 er niet alleen mooi uit maar met de ultralichte 40 mm neodymium driver van KEF en een spoel van aluminiumdraad met een kopermantel (CCAW) heeft de M400 een natuurgetrouwe geluidsweergave: kristalhelder met glaszuivere hoge tonen, vloeiende middentonen en een strakke, droge bas.

De M400 is licht van gewicht, compact en gebouwd voor jarenlang gebruik onderweg en thuis. Het frame met de onzichtbare scharnieren is gemaakt van aluminium dat met de hoogste precisie gegoten is, met uiterst comfortabele oorschelpen en een met echt leer beklede hoofdband in vier luxe zijdeglans kleuren: Racing Blue, Sunset Orange, Deep Black en Champagne White.

De oorschelpen zijn afgewerkt met extra dicht geheugenschuim in een zacht, vochtafstotend kunstleer, hebben grote oorschelpen met een kogelscharnier en passen precies op de oren. Ze sluiten zo goed af dat ze vrijwel geen geluiden doorlaten, niet naar buiten en niet naar binnen toe. Het lichte maar sterke aluminium frame zit met precies de juiste lichte druk op uw hoofd zodat je lekker lang zeer comfortabel kunt blijven luisteren. Het snoer is afneembaar en in de doos zit nog een tasje en een Inflight-adapter.

De M400 past op alle digitale apparaten van Apple en van de meeste andere merken. Hij heeft een ingebouwde microfoon en afstandsbediening op een afneembaar snoer, waarmee je alle muziekfuncties kunt bedienen en kunt overschakelen tussen telefoneren en muziek luisteren. Het frame heeft een onzichtbaar scharnier en kan netjes worden ingeklapt zodat de hoofdtelefoon makkelijk kan worden opgeborgen als hij niet in gebruik is. De M400 beschermt je oren, net als alle andere KEF-hoofdtelefoons, tegen een te grote geluidsdruk en voldoet hiermee aan de CENELEC-standaard.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?