Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Land Rover en iCandy lanceren de iCandy Peach All-Terrain Special Edition wandelwagen Land Rover en iCandy lanceren de iCandy Peach All-Terrain Special Edition wandelwagen
  • Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera Test; Nest Cam IQ indoor beveiligingscamera
  • Thule Atmos beschermt je iPhone 7 Thule Atmos beschermt je iPhone 7
  • Test; Thule Covert cameratas Test; Thule Covert cameratas
  • Test; Thule Crossover Trolley Test; Thule Crossover Trolley
  • Test; Thule fietsmand Pack ’n Pedal Test; Thule fietsmand Pack ’n Pedal
ladygadgets

Thule wandelwagens en kinderdragers

Jullie kennen het Zweedse merk Thule inmiddels oa. van de tassen en trolleys die ik heb getest. Maar wist je dat Thule ook wandelwagens en kinderdragers in haar assortiment heeft?

thule chariot cougar

 

In de Thule Chariot serie (voor 1 of 2 kinderen) vind je een compleet assortiment met multifunctionele kinderwagens. Zo kan je de wagens achter je fiets vast maken en daarna zijn ze heel gemakkelijk te veranderen tot een wandelwagen waarachter je kunt wandelen of joggen. (Dit is mogelijk dankzij de diverse ombouwkits). En met de optionele trekstangen met ceintuur is de Thule Chariot ook geschikt voor hiking-trips, en speciaal voor in de winter is er ook een ombouwset met ski’s waarmee de Chariot een handige slee wordt, zodat de kleine mee de sneeuw in kan. De telescopische trekstangen bieden genoeg ruimte om veilig te langlaufen en dankzij de wat hogere plaatsing van de ski’s, blijft je kind lekker warm.

thule skiset

In de Thule Sapling kinderdrager zit je kind veilig op je rug. En mocht je van ouder willen wisselen dan is dit dmv. de simpele torso- en heupriem aanpassingen in een paar seconden gebeurd. De drager heeft een ergonomisch, luxe en in hoogte verstelbaar zitje wat zorgt voor een comfortabele tocht voor je kind, terwijl twee ruime vakken (met ritssluiting) op de heupriem ervoor zorgen dat je alle belangrijke spullen binnen handbereik hebt. En je hoeft niet de drager neer te zetten om iets te eten of te drinken te pakken. En met het spiegeltje kan je je kind goed in de gaten houden tijdens het lopen.
thule sapling

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?