Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Test; Foodmarkt Directlyfrom.nl

Vorige week is de nieuwe online foodmarkt Directlyfrom.nl van start gegaan. Directlyfrom.nl is een samenwerking van de bekenste horecaleveranciers van Nederland,nl. Nice to Meat, Rungis, Treuren, Vanilla Venture en Schmidt Zeevis.

lDirectlyfrom.nl_

Dit zijn leveranciers die normaal gesproken alleen hun bestellingen afleveren aan de  bekende restaurants, maar via Directlyfrom.nl kan nu iedereen genieten van topproducten. De webshop heeft zelf geen voorraad want alles komt rechtstreeks en supervers van de bron. (Alles wordt gekoeld in 1 keer geleverd, alleen de producten van Vanilla Venture komen via Postnl.)

vanilla venture

Ik mocht een pakket samenstellen zodat ik kon genieten van het aanbod van Directlyfrom.nl. Helaas is er bij mijn bestelling wel het eea mis gegaan, maar dat kunnen ook opstartproblemen zijn, mede omdat mijn woonplaats (Amersfoort) nu eigenlijk nog niet in het leveringsgebied zit want dat loopt nu nog van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht met een uitloop naar Breda. Ik had nl. aangegeven dat ik mijn bestelling op vrijdag geleverd wilde hebben maar ik kreeg op woensdag al een mail dat de chauffeur onderweg was en op dat moment was er niemand thuis. (Je kan ook aangeven dat het pakket bij de buren afgeleverd kan worden maar ik wil niet altijd maar mijn buren lastig vallen en ik had ook geen idee hoe groot de doos was waarin mijn bestelling verpakt zou worden.)

Ik heb telefonisch contact gezocht en toen werd mij gemeld dat, mocht toch blijken dat er echt niemand thuis was, de risico voor Directlyfrom.nl was en dat dan alsnog op vrijdag de bestelling opnieuw geleverd zou worden, met verse producten. Gelukkig was Testman toch thuis op het moment dat de chauffeur voor de deur stond. Dus hebben wij afgelopen weekend gesmuld van oa. heerlijk Wagyu beef, een gevulde dorade, Hollandse garnalen en een verse fruitsmoothie.

schmidt zeevis
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?