You are here: Home » Kindergadgets » Monopoly Wereldeditie ligt in de winkels

Monopoly Wereldeditie ligt in de winkels

geschreven door Constance

Sinds gisteren ligt de langverwachte Monopoly Wereldeditie in de winkels, en in Nederland is het 1e exemplaar overhandigd aan topchef Jonnie Boer die geboren en getogen is in Giethoorn. Want Giethoorn is het enige dorp dat vermeld staat op de Monopoly Wereldeditie, want voor de rest staan er alleen grote wereldsteden op het spelbord.

IMG_0199
Foto: www.indekop.nl

Met de Monopoly Wereldeditie maak je je eigen reis rond de wereld. Monopoly zoals je gewend bent, maar dan nóg leuker want straten zijn vervangen door wereldsteden en pionnen zijn vervangen door landmarks, zoals de Eiffeltoren of het Vrijheidsbeeld. Je moet zoveel  mogelijk stempels op je paspoort krijgen tijdens je reis rond de wereld en de speler met het eerste gevulde paspoort wint. En Nederland is als enige land vertegenwoordigd met 2 plaatsen; Amsterdam en Giethoorn. En Giethoorn staat op het bord naast Madrid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com