You are here: Home » Eten & koken » Test; Black+Decker Steam-Mop

Test; Black+Decker Steam-Mop

geschreven door Constance

Afgelopen vrijdag stond de postbezorger weer met een aantal pakjes voor de deur en in 1 daarvan zat de Black+Decker Window Washer en de Black+Decker Steam-Mop deluxe.

steam-mop

Ik heb een paar weken geleden al gemeld dat de Window Washer vanaf september as. te koop zal zijn, dus de aankomende week ga ik hiermee aan de slag. En datzelfde geldt ook voor de Black+Decker stoomreiniger.

Er zijn verschillende stoomreinigers; de Steam-Mop, Steam-Mop deluxe, Steam-Mop deluxe incl. Steamduster en de Steamduster. Ik heb de Steam-Mop deluxe incl. Steamduster gekregen en dit is eigenlijk een 10-in-1 stoomreiniger.

Deze Steam-Mop deluxe + Steambuster heeft een afneembaar, eenvoudig te vullen waterreservoir, een waterniveau-indicatie, antikalksysteem en een opwarmtijd van 15 seconden. Tevens beschikt de stoomreiniger over een 180° draaibare kop, AutoSelect technologie en Easy Glide stoomdoeken. Het ingebouwde filtersysteem beschermt tegen kalk waardoor de levensduur van de machine wordt vergroot. Wanneer de tank verandert van rood naar blauw dan weet je dat de machine klaar is voor gebruik.

steam-mop met steam-duster

En hij is niet alleen te gebruiken als stoomreiniger met steel, maar ook als handstoomreiniger. Zo heeft deze 10-in-1 stoomreiniger de afneembare Steambuster (deze is ook los verkrijgbaar). Deze multifunctionele handstoomreiniger is geschikt voor het schoonmaken van o.a. kookplaten, BBQ’s, douchewanden, tegels en toiletten. De 180° draaibare kop zorgt voor extra gebruiksgemak rondom meubilair of lastige hoeken. De 10-in-1 afneembare compact stoomkop bereikt ook de lastigste hoeken in huis.

De AutoSelect technologie kiest automatisch het type vloer en stelt daarop de hoeveelheid stoomafgifte af. De vloer droogt daardoor in enkele seconde en 99.9% van de bacteriën, ziektekiemen en stofmijten worden op deze manier zonder chemische middelen gedood.

De microvezel stoomdoeken zorgen voor een grondige vuilopname en gaan tot meer dan 100 wasbeurten mee. Met de Extra stoom-boost knop produceert het apparaat tot wel 50% meer stoom dan normaal en glijdt je gemakkelijk over de meest vuile oppervlakten.

accessoires steam-mop

In de doos zitten verschillende accessoires, nl. 1 microvezelstoomdoek, 1 flexibele slang, 1 stoomstraalmondstuk, 1 raamtrekker, 1 zachte mini stoomborstels, 1 tapijtreiniger, 1 harde borstel (staaldraad voor BBQ), 1 detailborstel (voor voegen), 1 kleding- en meubel reinigingsdoek.

Dus ook met de Steam-Mop deluxe gaan Testman en ik aan de slag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com