You are here: Home » Fashion » L.K.Bennett Wedding Collectie

L.K.Bennett Wedding Collectie

geschreven door Constance

Het Britse merk L.K.Bennett heeft voor deze zomer de L.K.Bennett Wedding collectie ontworpen die zeer geschikt is voor huwelijken. Niet alleen de schoenen uit de collectie kunnen gedragen worden door de bruid zelf, maar er is ook een mooie collectie jurkjes en rokken voor de moeder van de bruid en de gasten.

wedding_bridal_shoesDe schoenen uit de collectie zijn gemaakt van mooie materialen, zoals zacht gehaakte glitterstof, wit kant, ivoorkleurig leer en nude strikken. Opvallende schoenen zijn de Carrie en Fiore, met een delicate, maar toch opvallende bloemen strik in een verbluffend nude. Er is een look voor iedereen en voor ieder moment; van ceremonie tot feest. Zo bestaat de collectie ook uit een aantal elegante flatjes, perfect voor oa. een strandhuwelijk of beachparty.

lk bennett schoenen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com