Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
shoppen

L.K.Bennett Wedding Collectie

Het Britse merk L.K.Bennett heeft voor deze zomer de L.K.Bennett Wedding collectie ontworpen die zeer geschikt is voor huwelijken. Niet alleen de schoenen uit de collectie kunnen gedragen worden door de bruid zelf, maar er is ook een mooie collectie jurkjes en rokken voor de moeder van de bruid en de gasten.

wedding_bridal_shoesDe schoenen uit de collectie zijn gemaakt van mooie materialen, zoals zacht gehaakte glitterstof, wit kant, ivoorkleurig leer en nude strikken. Opvallende schoenen zijn de Carrie en Fiore, met een delicate, maar toch opvallende bloemen strik in een verbluffend nude. Er is een look voor iedereen en voor ieder moment; van ceremonie tot feest. Zo bestaat de collectie ook uit een aantal elegante flatjes, perfect voor oa. een strandhuwelijk of beachparty.

lk bennett schoenen

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?