You are here: Home » Beauty » De Tuinen lanceert Skin Care lijn

De Tuinen lanceert Skin Care lijn

geschreven door Constance

De Tuinen lanceert haar eigen Skin Care lijn en deze is bedoelt als verzachtende en kalmerende verzorging voor de huid. De zomer staat voor de deur en dus ook alle festivals, barbecues in het park, zwoele zomeravonden en natuurlijk zon, zee & strand. Temperaturen stijgen, wintergarderobes maken plaats voor luchtige outfits en blote benen zien sinds lange tijd weer zon.

de tuinen skincareDe Tuinen helpt je met een krachtige nieuwe verzorgingslijn, met een eigen specialiteit. Vrij van minerale oliën, kleurstoffen, geurstoffen en parabenen.

De Tuinen Cardisoft Crème is jouw BFF wanneer je last hebt van huidirritatie, jeuk of eczeem. Deze heerlijk zachte crème helpt bij het verzachten van de geprikkelde, rode en gevoelige huid. De crème bevat helende eigenschappen die ondersteuning bieden bij het herstellend vermogen van de huid.

De Tuinen Calendula Emulsie is een crème die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Calendula wordt al sinds de Middeleeuwen als kruidengeneesmiddel gebruikt bij snij-, schaaf- en brandwonden. Een eerste hulpmiddel dat littekenvorming helpt te verminderen. De crème is geschikt voor de schrale, rode en gevoelige huid en bevat naast Calendula extract, avocado olie en plantaardige vaseline die de huid niet afsluit.

De Tuinen Echinaplus Crème ondersteunt de weerstand en het herstellend vermogen van de huid. De crème hydrateert, verzacht en beschermt de huid. Ideaal bij gevoelige of geprikkelde plekjes op huid of lip.

De Tuinen Na De Beet Crème verzorgt en verzacht de huid niet alleen bij insecten steken en kwallenbeten, maar het komt ook van pas wanneer je per ongeluk met je picknickkleedje tussen de brandnetels bent gaan liggen. Weg met jeuk! De speciale formule van Echinacea, eucalyptus- en Lemon Grass olie hebben verzachtende eigenschappen die de huid kalmeren.

De Tuinen Aesculus Beengel. Eén op de vier mensen heeft last van spataderen. Aesculus Beengel biedt ondersteuning bij vermoeide, zware benen en ontsierde aderen. De gel bestaat uit ingrediënten als paardenkastanje en muizendoornextract die onder andere ondersteuning bieden bij een goede bloedcirculatie in voeten en benen en het herstellend vermogen van de huid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com