You are here: Home » IKEA » IKEA zorgt voor een gezonde werkplek

IKEA zorgt voor een gezonde werkplek

geschreven door Constance

IKEA vindt een gezonde werkplek heel belangrijk en dat geldt niet alleen voor op kantoor maar ook voor iedereen die thuis werkt.

01-SKARSTA-PH124324

IKEA lanceert in april as., een 2-tal nieuwe producten speciaal voor een ergonomische werkhouding.  Het SKARSTA zit/sta bureau en NILSERINK stahulp stimuleren een gezonde werkhouding want te lang in dezelfde houding achter de computer zitten, kan zijn tol gaan eisen.

03-NILSERIK-PH124326

IKEA had al het elektrische, in hoogte verstelbare, BEKANT zit/sta bureau, en nu lanceert IKEA het SKARSTA zit/sta bureau en de NILSERINK stahulp. En door het zitten en staan af te wisselen blijft je lichaam in beweging zodat je je beter voelt en beter presteert. Het SKARSTA bureau is gemakkelijk met een greep in hoogte verstelbaar zodat je zowel zittend als staand kunt werken. De bijbehorende NILSERINK stahulp biedt extra ondersteuning.

04-BEKANT-PH124325

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?