You are here: Home » Shoppen » Australian Homemade Valentijn hart

Australian Homemade Valentijn hart

geschreven door Constance

Volgende maand, 14 februari as., is het alweer Valentijnsdag en dat is dé dag waarop Australian Homemade je geliefde kan verwennen.

‘Ik geef met heel mijn hart een smakelijke serenade en overhandig je uit liefde een stukje Australian chocolade. Zo zoet en zalig met nootjes in melk, puur of wit met marsepein.
Dan rest mij nog één vraag, wil jij dit jaar mijn ‘Australian Homemade’ Valentijn zijn?’
Australian Homemade maakt van haar hart geen moordkuil en laat je zien dat deze dag in het teken van de liefde staat. Australian maakt alles zelf in haar eigen atelier en ook nog eens 100% fair made.

blik hartDe speciale Valentijn chocoladecollectie bestaat uit een 4-tal verschillende soorten;

Goldbox Heart is een chocoladehart in een mooi bewaarblik, verkrijgbaar in een marsepein of crispy variant in de varianten melk, puur of wit. En maak de verrassing compleet door een persoonlijke boodschap in het bewaarblik te stoppen
Heart Milk Nuts is een chocoladehart gemaakt van 100% fair chocolate in de smaken melk en puur, verkrijgbaar met én zonder noten.
Heart Dark Organic is een 100% organic premium crispy chocoladehart in melk en puur..
4 Hearts Nuts & 4 Hearts Crispy Organic zijn vier chocoladeharten in melk-, pure-, witte- en aardbeienchocolade zijn rijkelijk gevuld met amandelen, hazelnoten, pecannoten en pistachenoten. De vier kleinere harten zijn ook verkrijgbaar in alleen melk, puur en witte chocolade met binnenin een lekkere bite door de crispy hazelnoot.

hartjes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com