Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
ladygadgets

Test; Innr LED verlichtingsset

Vorige week heb ik al een artikel geschreven over de  innr LED verlichtingsset. Je hebt daarbij de keuze uit 3 verschillende Starterkits; Bulb, Spot en Strip.

INNR LED verlichtingsset BulbEn ik heb zelf al een hele tijd de Philips HUE LED verlichtingsset in huis dus toen innr mij vroeg of ik hun starterkit Bulb wilde testen zei ik geen nee. Want het is altijd leuk, en goed, om de ‘concullega’s’ van de HUE te testen.

De innr Starterkit Bulb bestaat uit een bridge en 3 LED lampen (470 lm) en je bedient deze lampen dmv. een app op je smartphone of tablet. En deze Starterkit is perfect voor iedereen die wil beginnen met innr en hiermee kan je verder gaan bouwen,bijv. met de andere innr Starterkits of door losse innr Bulbs te kopen.

En om je verder op weg te helpen kan je op de innr site ook een persoonlijk lichtplan laten maken, gebaseerd op jouw eigen huis- of slaapkamer, appartement en kantoor. Je krijgt een overzicht waar je het beste je innr LED verlichting kan plaatsen en hoe je de lampen kan aanpassen (op de app) voor een romantisch etentje, relaxen, tv-kijken of werken.

INNR LED

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?