You are here: Home » Accessoires » Test; Innr LED verlichtingsset

Test; Innr LED verlichtingsset

geschreven door Constance

Vorige week heb ik al een artikel geschreven over de  innr LED verlichtingsset. Je hebt daarbij de keuze uit 3 verschillende Starterkits; Bulb, Spot en Strip.

INNR LED verlichtingsset BulbEn ik heb zelf al een hele tijd de Philips HUE LED verlichtingsset in huis dus toen innr mij vroeg of ik hun starterkit Bulb wilde testen zei ik geen nee. Want het is altijd leuk, en goed, om de ‘concullega’s’ van de HUE te testen.

De innr Starterkit Bulb bestaat uit een bridge en 3 LED lampen (470 lm) en je bedient deze lampen dmv. een app op je smartphone of tablet. En deze Starterkit is perfect voor iedereen die wil beginnen met innr en hiermee kan je verder gaan bouwen,bijv. met de andere innr Starterkits of door losse innr Bulbs te kopen.

En om je verder op weg te helpen kan je op de innr site ook een persoonlijk lichtplan laten maken, gebaseerd op jouw eigen huis- of slaapkamer, appartement en kantoor. Je krijgt een overzicht waar je het beste je innr LED verlichting kan plaatsen en hoe je de lampen kan aanpassen (op de app) voor een romantisch etentje, relaxen, tv-kijken of werken.

INNR LED

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com