You are here: Home » Fashion » BY-BAR voorjaarscollectie 2015

BY-BAR voorjaarscollectie 2015

geschreven door Constance

Het thema van de BY-BAR voorjaarscollectie 2015 is ‘Je ne regrette rien’. Barbara, de ontwerpster van modelabel BY-BAR heeft zich laten inspireren door dit levensmotto en dit motto vormt een rode draad in haar ondernemerschap en is letterlijk terug te vinden op een van de comfy sweaters van dit seizoen.

bybar trui
De Spring/Summer 2015 collectie van BY-BAR kenmerkt zich dit seizoen door vrouwelijke
en comfortabele silhouetten. Een complete collectie met tops van soepel katoen tot elegante jurkjes van viscose. De kleuren variëren van old pink, grey, mint en petrol maakt de collectie toegangelijk voor elke vrouw. En de accentkleur geel zorgt voor een pittig contrast.

Naast de kledingcollectie heeft BY-BAR ook een complete serie sieraden, tassen en sjaals en ook deze zijn perfect met elkaar te combineren. En tevens zijn de collecties niet aan trends onderhevig en niet voor meer dan 1 seizoen geschikt.

bybar jurk

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?