Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
shoppen

BY-BAR voorjaarscollectie 2015

Het thema van de BY-BAR voorjaarscollectie 2015 is ‘Je ne regrette rien’. Barbara, de ontwerpster van modelabel BY-BAR heeft zich laten inspireren door dit levensmotto en dit motto vormt een rode draad in haar ondernemerschap en is letterlijk terug te vinden op een van de comfy sweaters van dit seizoen.

bybar trui
De Spring/Summer 2015 collectie van BY-BAR kenmerkt zich dit seizoen door vrouwelijke
en comfortabele silhouetten. Een complete collectie met tops van soepel katoen tot elegante jurkjes van viscose. De kleuren variƫren van old pink, grey, mint en petrol maakt de collectie toegangelijk voor elke vrouw. En de accentkleur geel zorgt voor een pittig contrast.

Naast de kledingcollectie heeft BY-BAR ook een complete serie sieraden, tassen en sjaals en ook deze zijn perfect met elkaar te combineren. En tevens zijn de collecties niet aan trends onderhevig en niet voor meer dan 1 seizoen geschikt.

bybar jurk

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?