Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris
  • Essence handcrème set, een ideaal December cadeau Essence handcrème set, een ideaal December cadeau
  • Andrélon Zomer Care voor zomerhaar Andrélon Zomer Care voor zomerhaar
  • CATRICE herfst/winter 2017 collectie CATRICE herfst/winter 2017 collectie
ladygadgets

Elektrische polijstvijl

De elektrische polijstvijl ‘Silk’n MicroNail’ vervangt de klassieke vijl en hiermee krijg je perfect verzorgde & glossy nagels in een handomdraai.

micro n nailJe hebt niet altijd tijd en/of geduld om uitgebreid je nagels te verzorgen. Maar met de introductie van de elektrische polijstvijl ‘Silk’n MicroNail’ is dit tijdrovende klusje gelukkig binnen no-time geklaard. Je nagels worden door de snelle rotatie van de roller van dit apparaat razendsnel geëgaliseerd. Hierna zorgt een tweede glansroller voor een perfect glanzende toplaag die wel 2 weken blijft zitten.

Het principe van deze elektrische vijl is quick & easy: met een snelle en juiste rotering van de rollers werkt het apparaat een stuk grondiger en sneller dan met de hand. Een behandeling met de MicroNail is heel eenvoudig en neemt maar enkele seconden in beslag. Het resultaat is verbluffend: na gebruik hebben de nagels een glanzende toplaag die het gebruik van een nagellak zelfs overbodig maakt.

Wil je toch liever gelakte nagels? Doordat je nagels mooi glad zijn kan je je nagels ook makkelijker lakken. En het apparaat is te gebruiken voor zowel de handen als voeten en is ook geschikt voor gel-, acryl- en kunstnagels.

apparaat micro n nail

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?