You are here: Home » Ladygadgets » Test; Olixar 6 USB oplader

Test; Olixar 6 USB oplader

geschreven door Constance

Zoals ik vorige week meldde heb ik de Olixar 6 USB oplader opgestuurd gekregen, door Mobile Fun, voor een test.

olixar-6-usb-smart-chargerDe Olixar 6 USB Smart IC Oplader, zoals ie voluit heet, heeft 6 usb poorten en daardoor kan je, in 1 keer, 6 verschillende smart devices opladen. Nu weten we dat tablets en iPads meer stroom nodig hebben dan een smartphone of een batterypack. En ik kan zelfs mijn Samsung Tab3 niet eens opladen via de usbpoort van mijn laptop, want daarvoor levert de outlet te weinig stroom. Testman heeft een extra lange kabel, voor zijn iPad, en als hij deze in het stopcontact stopt, laadt zijn iPad via deze kabel heel traag op. Dus we waren benieuwd hoe het opladen zou gaan met de Olixar oplader.

oplader kleinTestman en ik hebben, een iPad, een Tab, een HTC, Nexus en Lumia smartphone en een batterypack aan de Olixar 6 USB Smart IC Oplader gelegd en zonder enig probleem werden alle 6 de apparaten opgeladen. En misschien hebben we het ons verbeeldt, maar we hadden het idee dat het opladen ook nog eens sneller ging dan via de bijgeleverde stekker en kabel. En doordat de oplader Smart IC techniek heeft, kunnen je apparaten nooit overladen worden.

Een ander voordeel is dat je, met maar 1 stopcontact, 6 apparaten tegelijk oplaadt dus hoef je niet meer op zoek naar 6 verschillende stopcontacten. Het enige wat je nu nog nodig hebt zijn (maximaal) 6 verschillende oplaadsnoeren en dat is alles. Testman en ik vinden de Olixar 6 USB Smart IC Oplader een geweldige gadget die in alle huishoudens, met veel devices, niet mag ontbreken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?