You are here: Home » Accessoires » Garmin introduceert Forerunner 920XT sporthorloge

Garmin introduceert Forerunner 920XT sporthorloge

geschreven door Constance

Het nieuwste multisporthorloge van Garmin, Garmin Forerunner 920XT, verbetert de trainingservaring van zowel professionals als amateurs over de hele wereld.

garmin 920xtForerunner 920XT is geschikt om de training van serieuze atleten te begeleiden en hun prestaties te verbeteren. Het horloge bevat geavanceerde functies voor hardloopdynamica, geschat VO2 max., smart notifications en live volgen. De Forerunner 920XT is slank, geschikt voor wetsuits en 15% lichter dan zijn voorganger. Het toestel beschikt over een kleurenscherm met hoge resolutie en horlogemodus voor dagelijks gebruik. De functie voor het volgen van activiteiten houdt je dagelijkse stappentelling, slaaptijd en verbrande calorieën bij.

Garmin Connect maakt het nu nog eenvoudiger voor triatleten om hun trainingen en wedstrijden te analyseren. Voltooi een activiteit met het multisport-activiteitenprofiel op je toestel om routedelen en overgangstijden vast te leggen in één gecombineerd bestand. Zo kan je je gegevens eenvoudig analyseren en delen!

garmin connect

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com