You are here: Home » Eten & koken » Elho basics grow table XXL

Elho basics grow table XXL

geschreven door Constance

Momenteel is het nog niet echt tuin- of balkonweer maar toch kunnen binnenkort de planten weer naar buiten. En Elro zorgt ervoor dat je nog makkelijker gezond en lekker kan eten, nl. met de Elho basics grow table XXL.

grow houseDeze nieuwe ruime kweektafel heeft een prettige werkhoogte en is een blikvanger op je terras of balkon. Zaai er je favoriete kruiden in, plant radijsjes, sla, kerstomaatjes, aardbeien en je kunt maandenlang eten van eigen oogst.

De Elho grow table XXL is gemaakt van gerecycled kunststof en kan tegen een stootje. En in combinatie met de grow house xxl (een transparante kap) maak je er eenvoudig een grow house van, zodat je kwetsbare jonge plantjes tegen weer en wind worden beschermd en zorgt er bovendien voor dat je al vroeg in het seizoen kunt starten met zaaien. De schuifjes op de kap zorgen voor de toevoer van frisse lucht en beschermen je jonge gewas tegen brutale vogels en insecten. De bijgeleverde kalender helpt je met groei tips voor optimaal kweek resultaat.

Eten uit eigen tuin was nog nooit zo eenvoudig. Vul de tafel met potgrond en zaai je favoriete groenten en kruiden. Geef water en kijk hoe de zaadjes kiemen en je plantjes opkomen. Natuurlijk kun je ook kleine plantjes meteen in de aarde zetten en verder opkweken voor snel resultaat.

GB-Grow-table-xxl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com