You are here: Home » Gadget nieuws » Leitz Icon labelprinter

Leitz Icon labelprinter

geschreven door Constance

Leitz lanceert de Leitz Icon, een 3-in-1 labelprinter. En met deze introductie wordt labels printen nog gemakkelijker want het is niet langer nodig om je laptop en alle bijbehorende kabels mee te nemen.

leitz iconDe Icon wordt namelijk draadloos aangestuurd via een app, zodat je voortaan ook vanaf je iPhone en iPad printopdrachten kunt geven. En met de optionele externe batterij heb je zelfs geen stopcontact meer nodig. Vrijwel alles is mogelijk: printen op papier, plastic of karton en op een formaat van 28 mm tot meer dan 2,5 meter lang en tot 88 mm breed. Dankzij zijn handzame ontwerp is de Icon eenvoudig mee te nemen, zodat je voortaan overal en alles kunt printen met één apparaat.

Thuis nog even adresetiketten voor een mailing uitdraaien, op kantoor nieuwe ordner labels maken of tijdens een bijeenkomst naambadges voor de laatste aanmeldingen printen; de Icon is een onmisbare alleskunner. Het moderne, minimalistische design is geïnspireerd op dat van Apple, zodat de Icon een eyecatcher vormt op elk bureau. Maar dankzij het handige kleine formaat kan je de Icon gemakkelijk mee nemen. De printer is kleiner dan een schoenendoos en weegt slechts 1,3 kilo. Volgende maand komt er bovendien een externe batterij beschikbaar die je eenvoudig op de Icon kunt klikken. Hiermee kun je de hele dag aan de slag met de Icon zonder dat je een oplaadpunt nodig hebt. Je kunt gemakkelijk verbinding maken met je Icon via USB, wifi of een netwerk en hij is compatible met Mac, Windows en iOS. Met de gratis app kun je de printer aansturen met je iPhone, iPad, laptop of pc, net wat je op dat moment voor handen hebt. Binnenkort verschijnt de Android app, zodat je de Icon ook eenvoudig met andere smartphones en tablets kunt aansturen.

leitz icon rolDe Icon is een 3-in-1 printer, want door zijn vele mogelijkheden heb je geen aparte printers meer nodig. De Icon kan alles printen: van naambadges, barcodes en prijskaartjes tot complete adresbestanden met adreslabels of zelfs een grote banner. Je kiest de labelsoort die je nodig hebt uit het uitgebreide assortiment ‘plug & play’ cartridges, stopt deze in de printer en je kunt gelijk aan de slag. En als je daarna een ander materiaal of labelbreedte wilt, vervang je de cartridge heel eenvoudig en kun je meteen weer verder printen, de Leitz Icon print tot wel 200 labels per minuut. Het ingebouwde snijmes snijdt de labels af waar jij dat wilt, zodat je per cartridge diverse formaten labels kunt printen. Bovendien beschikt de Icon over een intelligent cartridge systeem, zodat hij altijd precies weet wat voor soort cartridge erin zit en wat de status van het label is, dus hoeveel er nog mee geprint kan worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com