You are here: Home » Beauty » Jo Malone lanceert My Wanderlust

Jo Malone lanceert My Wanderlust

geschreven door Constance

Het Britse parfumhuis Jo Malone London introduceert: My Wanderlust. En deze nieuwe limited edition home collection by style editor Charlotte Stockdale bestaat uit vijf bijzondere producten voor in huis.

WANDERLUST_PR_CROPS_1MB_GROUP_LANDSCAPEMy Wanderlust is geïnspireerd op herinneringen aan verre oorden, het verlangen om te reizen. Jo Malone London Style Editor, Charlotte Stockdale vertaalt haar reizen naar haar nieuwe limited edition home collectie. Zoals het uitgestrekte Atlasgebergte. Delicieuze mediterrane vlaktes. Schemerige Caribbean avonden. Het binnenland, rijk en luxueus. Groene heggen in een Engels tuin. De geur van thuis. Elk verpakt in een sfeervolle aquarel, gekozen uit de Britse traditie van aquarel schetsen. De herinneringen aan een plek.

De uitlopers van het Atlasgebergte. Marokkaanse rozen ontrollen met hun weelderige honingzoete specerijen. Gloeiende, aromatische kardemom. Opgefrist door de helderheid van gember. Kamille en de aardse ongereptheid accentueren de facetten van deze voluptueuze bloemen. Waardevol, prachtig en weelderig. Dat is de Cardamom & Moroccan Rose Home Candle.

De pure groene geur van een pas gesnoeide heg. Een bloeiende omheining in een Engelse tuin. Overvloedig en aromatisch. Verse cipres is gecombineerd met intense, fruitige cassis en het aardse aspect van moederhars. Groen en luxueus vind je terug in de Box Hedge Square Scent.

De Night Jasmine & Oregano Linen Spray brengt je naar een warm, aromatisch heuvelachtig eiland. De heerlijke geur van jasmijn met het kruidige aspect van oregano en een zwoele mediterrane bries. Aromatische tijm wordt gecombineerd met levendige roze peper. Sensueel, bloemig en fris.

De nevelige warmte van een Australisch strand. Zoete honing met levendige gember en het poederige, bloemige aspect van de acacia. Omhuld in de amandel aroma van tonkaboon en de intensiteit van cederhout. Puur, rijk en harmonieus. vind je in de Acacia & Honey Bath Soap Collection.

Lime Basil & Mandarin Diffuser is gebaseerd op peperige basilicum en aromatische witte tijm geven een onverwachte twist aan de geur van limoenen met een Caribische bries. Een moderne klassieker.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com