You are here: Home » Eten & koken » IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie

IKEA SPRUTT badkamer en slaapkamer collectie

geschreven door Constance

Vanaf volgende maand ligt bij IKEA de SPRUTT badkamer- en slaapkamercollectie in de schappen en de nadruk in de SPRUTT serie ligt op handige opbergers.

00_PH123273Kom jij ’s ochtends ook altijd tijd tekort? Dan SPRUTT speciaal voor jou bedoelt. Want IKEA snapt dat je geen tijd hebt om te zoeken naar je sleutels of mascara, laat staan om te struikelen over schoenen en kleding. Bovendien zijn de producten niet alleen heel handig, maar zien ze er ook nog eens fantastisch uit.

01_PH123271_SPRUTT_ladekastAltijd je favoriete mascara of oorbellen kwijt? Dankzij de SPRUTT ladekast met handige labels hoef je ’s ochtends nooit meer te zoeken naar essentiële spullen. De vele lades houden alles netjes op orde en helpen je om het overzicht te bewaren.

02_PH123579_SPRUTT_ladder_opbergmandenVerslapen? Met deze ladder met bijbehorende opbergmanden naast je bed heb je al je benodigdheden meteen bij de hand, ook als je geen tijd hebt om te zoeken. Bovendien is de ladder niet alleen heel handig, maar ook een echte eyecatcher in de slaapkamer.

03_PH123276_SPRUTT_opbergzakkenWas, make-up of schoenen? De SPRUTT opbergzakken helpen je om al je spullen op een betaalbare en stijlvolle manier te organiseren. Verkrijgbaar in verschillende maten.

04_PH123279_SPRUTT_douchegordijnHet verschil zit ‘m bij dit douchegordijn in de details. Dankzij de in het oog springende neon opbergvakken heb je alles binnen handbereik; van tandenborstel tot douchegel.

05_PH123283_SPRUTT_opbergkrukkenZitten of opbergen? Met de SPRUTT opbergkrukken kan het gewoon allebei. Bovendien vrolijken de felle kleuren iedere ruimte op. Verkrijgbaar in geel of roze.

06_PH123287_SPRUTT_knoppenrekHet veelzijdige knoppenrek uit de SPRUTT collectie heeft absoluut de X-factor. Hang je outfit voor de volgende dag bijvoorbeeld alvast klaar.

07_PH123289Voeg een speels en grafisch element toe aan je slaapkamer (of skateboard) met de SPRUTT stickers geïnspireerd op tattoos en typografie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com