You are here: Home » Gadgets » Kersttip; LEMARQ Monza Chrono horloge

Kersttip; LEMARQ Monza Chrono horloge

geschreven door Constance

Zoek je nog een mooi horloge voor je lief, voor onder de boom? Het Nederlandse merk LEMARQ heeft stoer en stijlvol model, dat gemaakt wordt in Zwitserland; de LEMARQ Monza Chrono!

lemarq rubberHet Zwitserse ETA-uurwerk met precisie-chronograaf, geïnspireerd door klassieke en hedendaagse autosport is de essentie van de Monza Chrono. De opvallende oranje chronograafwijzer en de drie kleinere oranje wijzers zijn gemodelleerd naar de toerentellers van iconische raceauto’s uit de jaren zeventig en tachtig. Drie kleinere wijzerplaten zijn afgeleid van kilometertellers uit sportwagens; de rand van de kast, de kroon en de chronograaf-pushers zijn getand als verwijzing naar de binnenkant van versnellingsbakken. De tachymeter op de bezel gaat tot 372,6 kilometer per uur: de hoogst gemeten snelheid ooit in een Formule 1-auto op het legendarische circuit in het Italiaanse Monza.

lemarq blauwDe LEMARQ Monza Chrono is in drie kleuren leverbaar: wit, blauw-wit en zwart-wit. En je kunt kiezen uit een zwarte rubber band met autobandprofiel, een zwarte leren band met witte stiksels of een bijkleurende NATO-band. De LEMARQ Monza Chrono heeft ontspiegeld saffierglas is tot 100 meter waterbestendig en 2 jaar garantie en zit een luxe bewaardoos.

Nog even wat meer specificaties; het is een Swiss made chronograaf. De Chronograaf & stopwatchfunctie met weergave van minuten (op de 30 minuten timer), secondes en tienden van secondes voor normale tijdmeting, meting van tussentijden en optelling van tijdmetingen. Verder heeft de Monza Chrono ook een mechanische datumindicator en is ie gemaakt van roestvrijstaal en heeft ie een geschroefde achterdeksel.

lamarq zwart

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?