You are here: Home » Beauty » Fijne Feestdagen met Weight Watchers

Fijne Feestdagen met Weight Watchers

geschreven door Constance

Fijne feestdagen? Niet voor de meeste vrouwen… want meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen gefrustreerd over eten tijdens de feestdagen. Maar Weight Watchers kan je hierbij helpen en heeft een nieuwe thema; we mogen weer eten!

unnamedVolgende week zit heel Nederland aan de kerstdis en een paar dagen later is het alweer oliebollentijd. En of je nu wilt of niet, je eet toch altijd net iets teveel. En daarin ben je niet de enige want meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen vindt het moeilijk om tijdens de feestdagen een normaal eetpatroon te hebben en ook past 51% van de Nederlandse vrouwen tussen 18 & 54 jaar haar normale eetgedrag voor, tijdens of na de feestdagen aan.

Oliebollen met Oudjaar? Dan gaan we massaal van te voren fanatiek sporten, zodat we toch nog iets extra’s kunnen snacken. En als je dan toch moet kiezen dan gaat 45% van de Nederlandse dames voor een hapje met minder calorieën; dus garnalen of oesters ipv. oliebollen of flappen. (Ook al vinden we stiekem die oliebol toch wel lekkerder.) En is een lekker toetje eigenlijk ook taboe.

weight watchersBen je nu tijdens of na de Feestdagen en het oliebollenfeest op Oudjaarsavond de weg helemaal kwijt en weet je niet meer wat je wel of niet kan eten? Bij Weight Watchers leer  je gewoon mag genieten van een glas Champagne of een heerlijk dessert en dat je ook brood of pasta kan eten. Je leert stap voor stap nieuwe eetgewoontes waarbij je absoluut ook kan genieten van iets lekkers. En je kan op drie manieren bij Weight Watchers; bij de Weight Watchers cursus, online of je doet een combinatie van beiden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com