You are here: Home » Gadgets » Test; MiPow Playbulb Kaars

Test; MiPow Playbulb Kaars

geschreven door Constance

Vorige week hebben jullie al kunnen lezen dat ik heel blij met de Magic Candle maar ik mag, namens MobileFun.nl, ook de MiPow Playbulb kaars gaan testen.

mipow candleDe MiPow Playbulb kaars heeft LED’s met heel veel verschillende kleuren, zodat je altijd de juiste stemming kan creëren en hij kan zelfs uitgeblazen worden, net als een echte kaars.

MiPow Playbulb Candle werkt met 3x AA batterijen, dus je kan de Playbulb overal plaatsen. Met een digitale vlam kan je genieten van een subtiele en inspirerend licht dat koel blijft en zeker niet dezelfde probleem met zich meebrengen als een echt flikkerende vlam. Je kan de Playbulb dus onbeheerd achter laten zonder enig brandgevaar. Je kunt de Playbulb op verschillende locaties plaatsen, of je nu op de bank zit, in je bed of bad rust of lekker in de tuin zit.

mipow appDe gratis Playbulb X app is  beschikbaar via de Apple App Store en Google Play Store en met deze app kan je je Playbulb gemakkelijk bedienen, allemaal via een draadloze bluetooth verbinding., en dat kan voor meerdere Playbulb’s tegelijk.

Ik ben erg benieuwd naar deze LED kaars, dus snel meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com