You are here: Home » Accessoires » Test; Spigen Ultra Fit Case Google Nexus 5

Test; Spigen Ultra Fit Case Google Nexus 5

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik regelmatig producten bestel via MobileFun.nl; een groot assortiment, goede service en hele snelle levering. Nu wilde ik graag een Spigen Ultra Fit Case bestellen voor mijn Google Nexus 5 en weer kwam ik bij MobileFun.nl uit.

spigenDe Spigen SGP Ultra Fit Case is een harde case gemaakt van een polycarbonaat materiaal en dit is een licht case maar toch wordt je smartphone goed beschermd. De Spigen SGP Ultra Fit Cases zijn afgewerkt met een anti slip laag wat tevens een zachte afwerking heeft zodat je meer grip hebt en zorgt de speciale urethaan coating ervoor dat je case niet zal verkleuren.

De case optimaliseert de functionaliteit van de Google Nexus 5 poorten en functies en kan je gewoon bij alle uitsparingen zodat je toestel nog steeds kan opladen, je camera kan gebruiken en de hoofdtelefoon kan gebruiken voor het luisteren van muziek of gesprekken te voeren; je hoeft dus nooit meer je case te verwijderen.

zijkant spigen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?