You are here: Home » Jabra » Wonen in een kerk

Wonen in een kerk

geschreven door
wonen in een kerk

Het is zondag. Tijd voor wat bezinning! En waar kun je dat het best doen. In een kerk natuurlijk! Wil je structurele bezinning, dan kun je het best je intrek nemen in een kerk en er gaan wonen. De website Reliplan staat boordevol met prachtige kerkgebouwen pastorieën en kloosters die te koop staan en kunnen worden omgebouwd tot woonhuis.
Zo staat de voormalige Nederlands Hervormde Kerk te Hoofdplaat in Zeeland te koop en kun je kerkappartementen betrekken in een kerkgebouw te Waalwijk. Maar het mooiste gebouw vind ik de kapel en pastorie in Essergroen te Drenthe.

wonen in een kerk

wonen in een kerk

wonen in een kerk

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?