You are here: Home » Gadgets » Mail & Win; BaByliss Beautypakket voor haar én hem

Mail & Win; BaByliss Beautypakket voor haar én hem

geschreven door Constance

Pakjesavond komt eraan en natuurlijk vind je dan altijd wel een kleinigheidje in je schoen, zoals een chocoladeletter, een kikker of een marsepeinen varkentje. Shoppen.blogo.nl mag dit jaar voor Sinterklaas spelen want van BaByliss mag ik een heel mooi beautypakket weggeven, met daarin een cadeau voor haar én hem!

Wat zit er in het Babyliss Sinterklaaspakket? Allereerst een BaByliss Diamond Straightener (type ST327E) voor haar (twv. Euro 49,90) en voor hem een BaByliss For Men Ion-Control baardtrimmer (twv. 129,00).

babyliss straightener

De BaByliss Diamond Straightener Wet & Dry met de geavanceerde Diamond Ceramic coating is geschikt voor halflang tot lang haar. De straightener stijlt zowel droog als nat haar en heeft 6 temperatuurinstellingen. De platen van de straightener zijn voorzien van de speciaal door BaByliss ontwikkelde innovatieve Diamond Ceramic coating. Hierdoor zijn de platen ultra glad, waardoor er minder wrijving ontstaat en je haar beter beschermd wordt. Ook zijn de platen door deze coating extra sterk waardoor ze langer mee gaan en zijn de platen onmiddellijk op temperatuur (235°C) dankzij de Ceramic Technology en in slechts één glijbeweging creëer je perfect steil haar.

babyliss menDe BaByliss For Men Ion-Controlbaardtrimmer (type E880) is de favoriete baardtrimmer van Testman en hij heeft dit model dan ook uitgebreid getest. De Ion-Control baardtrimmer heeft naast een meebewegende kop ook een Lithium Ion accu. Het unieke aan deze trimmer is de snel oplaadfunctie, LCD scherm en oplaadstandaard, waarmee de trimmer is uitgerust. Het scheersysteem van de ion-Control bestaat uit zelfsmerende, kwalitatieve messen met Wtech technologie. Deze baardtrimmer beschikt over 24 verschillende lengtestanden van 0.4 tot 5 mm. En is uitstekend geschikt voor mannen die zeer hoge eisen stellen aan het stijlen van zijn (3-dagen) baard!

Wil je dit pakket winnen? Geef dan, voor 30 november as., antwoord op de deze vraag; Wat is de allernieuwste BaByliss beautytool die onlangs gelanceerd is? Mail je antwoord, met naam & adres, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com De winnaar krijgt persoonlijk bericht en je hebt het Sinterklaaspakket voor pakjesavond in huis.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding. (En de prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com