You are here: Home » Shoppen » AVEDA lanceert nieuwe webshop

AVEDA lanceert nieuwe webshop

geschreven door Constance

Aveda presenteert met trots haar nieuwe webshop! Naast de professionele services die je in de Aveda salons ontvangt kun je nu ook al je favoriete Aveda producten gemakkelijk online bestellen; onderweg of vanuit je luie stoel. Je vindt hier gehele productassortiment en adviezen op www.aveda.nl.

Fotocollage AvedaBinnen no time heb jij de producten gevonden die passen bij jouw schoonheidswensen; haarverzorging, styling, huidverzorging, make-up, cadeaus en de nieuwste lanceringen. De overzichtelijke productgroepen maken navigeren en het vinden van de juiste producten zeer eenvoudig.

Ook zijn er verschillende tools waarmee je een advies op maat kunt ontvangen; zoals een persoonlijke haar adviseur die jou in een paar eenvoudige stappen helpt de juiste verzorging- en stylingproducten te vinden. Een huidadviestool laat je dmv. de Elemental Nature filosofie (gebaseerd op de elementen water, aarde, lucht, ruimte en vuur) ontdekken wat jouw huid nodig heeft en hoe haar balans hersteld kan worden. Via de salonfinder kun je zowel nationaal als internationaal de dichtstbijzijnde Aveda salon vinden.

aveda hairDaarnaast ontvang je bij iedere bestelling twee luxe Aveda samples naar keuze en betaal je geen verzendkosten bij een bestelling van € 40 euro of meer. Maar dat is nog niet alles want shoppen op www.aveda.nl biedt jou als bezoeker ook verschillende exclusieve voordelen. Zo krijg je de mooiste cadeaus bij je aankopen en ontvang je speciale kortingen die alleen online te verzilveren zijn.

In periode vanaf nu t/m 30 november as. krijg jij, als lezer, 5 extra Aveda samples, bovenop de 2 die je altijd al mag uitkiezen. Gebruik daarvoor de ACTIECODE*: ‘launch’. (Deze code is 1x per persoon te gebruiken op www.aveda.nl.)

aveda set

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?