You are here: Home » Beauty gadgets » BaByliss lanceert Homelight IPL ontharingsapparaten

BaByliss lanceert Homelight IPL ontharingsapparaten

geschreven door Constance

Het beautymerk BaByliss heeft 4 nieuwe ontharingsapparaten, voor thuisgebruik, gelanceerd in hun nieuwe Homelight IPL serie. BaByliss is al een aantal jaren bezig met onderzoek en ontwikkeling met ontharingsapparaten voor thuisgebruik en dat heeft als resultaat deze nieuwe lijn IPL apparaten waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan.

babyliss iplEen langdurig gladde en zacht huid zonder ongewenste haartjes is voor veel vrouwen een
schoonheidsideaal. Scheren, waxen en epileren zijn vaak tijdrovende en pijnlijke ontharings
methodes. Het ontharen met IPL is dé oplossing. Zo is het niet alleen zeer makkelijk
en snel in gebruik maar houdt het ook haargroei tegen.

Op elk Homelight apparaat zit een speciaal filter waardoor schadelijke UV-straling 100% gefilterd wordt. Ook zijn de apparaten voorzien van een contact sensor die er voor zorgtdat het apparaat alleen lichtflitsen afgeeft indien hij in volledig contact is met de huid. BaByliss levert er standaard een veiligheidsbril bij, zodat ook de ogen optimaal beschermd worden tijdens gebruik van de Homelight apparaten.
Homelight_100Er is een BaByliss IPL applicatie (APP), die je kunt downloaden en zo hulp krijgt bij het gebruik van je IPL apparaat. Ook maakt BaByliss gebruik van Quartz Technologie. Deze
kwalitatieve technologie zorgt voor 100% effectiviteit tot aan de laatste flits. Het lens
oppervlak is 10% groter dan bij vergelijkbare concurrenten. Waardoor je sneller klaar bent en minder flitsen nodig hebt per behandeling.
pigmentBij iedere BaByliss Homelight zit een kleuren kaart waarbij je kan zien welke huidskleur je
hebt om zo te kunnen bepalen wat de beste flits intensiteit is en mocht je huidskleur niet voldoen, dan geeft het apparaat geen flitsen af. Daarnaast werken IPL apparaten niet op grijs, wit en (licht)blond haar. Dit heeft te maken met het pigment, wat nodig is om met de lichtimpuls de haarwortel te kunnen bereiken en vernietigen. Naast de veiligheidbril heeft BaByliss ook aan de kleine oppervlakten gedacht en heeft een opzetstuk ontworpen waarbij je bijvoorbeeld gemakkelijk de bovenlip kan behandelen

Je hoeft maar 1x op hetzelfde stukje huid te flitsen en het resultaat is verbluffend; mooie gladde benen, armen, oksels en bikinilijn. Voor een optimaal resultaat worden10 sessies
aanbevolen. De eerste 4 sessies moeten een tussenperiode van 2 weken hebben. Bij de
volgende 6 sessies wordt een tussenperiode van een maand geadviseerd en ook ‘onderhoudssessie van 1 á 2 keer per jaar, voor het geval er toch nog enkele haartjes terug groeien.

De BaByliss Homelight 130 SMART (G940E) is voorzien van exclusieve Bluetooth connectie. Zo kun je eenvoudig je IPL apparaat koppelen aan de BaByliss IPL APP en je eigen kalender maken en sessies als herinnering.

En kijk, voor leuke events en acties, ook op de BaByliss Facebook fanpagina.

Homelight_130_Smart

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com