You are here: Home » Beauty » Mádara Organic Skincare lanceert 2 maskers

Mádara Organic Skincare lanceert 2 maskers

geschreven door Constance

Mádara Organic Skincare heeft 2 nieuwe maskers geïntroduceerd; het Organic Peel Mask en het Organic Detox Mask. We weten allemaal dat het belangrijk is om je huid te reinigen, te verzorgen en ook regelmatig een masker nemen hoort hierbij.

MADARA_MASK_PEEL_60+12MLHet Mádara Organic AHA Peel Mask is speciaal ontwikkeld voor thuispeeling maar geeft het effect van een professionele schoonheidsbehandeling. Dit product op basis van natuurlijke fruitzuren en vitamine C van kweepeer, melkzuur en verzachtende vlierbloesem zorgt voor een frisse, stralende en egale huid. Het masker is effectief, zacht, gemakkelijk zelf te gebruiken en verhoogt de effectiviteit van andere gezichtsproducten. Het reinigt de huid en verwijdert dode huidcellen waardoor werkzame stoffen dieper in de huid kunnen doordringen.
Mádara Peel Mask speciaal is geschikt voor de doffe, vermoeide of ouder wordende
huid en helpt bij ouderdomsvlekjes, lijntjes, verstopte poriën en acne. Het actieve AHA
peeling masker is Eco Cert gecertificeerd. Mádara Peel Mask is niet geschikt voor de
kwetsbare, hyper sensitieve huid.

MADARA_MASK_Detox_60+12MLHet Mádara Detox Mask is gebaseerd op Letse klei want klei is een belangrijk en bekend reinigend ingrediënt. In het Noord Europese Letland, waar Mádara wordt gemaakt en waar de meeste actieve ingrediënten uit de producten vandaan komen, ligt midden in de bossen een bijzonder meer. De klei in dit meer is circa 4000 jaar oud, zeer rijk aan mineralen en komt van een diepte van 7 tot 9 meter. Het nieuwe diep reinigende Mádara Ultra Purifying Mud Mask (DETOX) is gemaakt op basis van deze mineraalrijke Nordic klei. Het reinigt de huid, revitaliseert, verkleint de poriën en maakt de huid fris. Het masker bevat aminozuren, waterkers als antioxidant en talg regulerende algen om onzuiverheden tegen te gaan en gezond huidherstel te bevorderen. Het masker boost de microcirculatie, optimaliseert de hydratatie en draagt bij aan een gezonde glow.

Al sinds het begin van Mádara is er veel vraag naar maskers. Om een zo goed mogelijk product te ontwikkelen heeft Mádara, ism. schoonheidsspecialisten, onderzoek gedaan naar trends en de specifieke beauty routines en wensen van de Mádara klanten. Op basis hiervan zijn deze twee maskers ontwikkeld die in zowel grote als in kleine probeerverpakkingen verkrijgbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com