You are here: Home » Accessoires » Test; Wacom Bamboo Stylus Fineline

Test; Wacom Bamboo Stylus Fineline

geschreven door Constance

De Wacom Bamboo Stylus Fineline lag al een tijdje op een review te wachten, ik kreeg hem nl. binnen vlak voordat Testman en ik op vakantie gingen. En op vakantie wordt er (bijna) niet gewerkt is de afspraak. (Houden we ons niet aan, maar we nemen in ieder geval geen review artikelen mee.)

wacom-bamboo-stylus-fineline-greyAllereerst heb ik de Wacom Bamboo Stylus Fineline (in het grijs) geprobeerd op mijn Samsung Tablet en ondanks het feit ik ook Bamboo Paper (Android) heb geïnstalleerd werkt de Stylus Fineline helaas niet. (Ik hoop wel dat dit snel wordt opgelost want de Stylus Fineline schrijft echt zoals een gewone pen.) Dus daarop de iPad van Testman gepakt en hierop deed ie het dus wel gewoon. Nu gebruikt Testman eigenlijk nooit Bamboo Paper maar altijd Evernote en ook in Evernote werkt de Wacom Bamboo Stylus Fineline perfect. Je schrijft ermee als een gewone pen, en je kunt heel gemakkelijk ook fouten herstellen. En je kunt al je aantekeningen exporteren naar Dropbox, Twitter en Facebook. Je moet niet vergeten om je stylus op te laden want hij werkt dmv. Bluetooth, maar dit kan met hetzelfde snoertje waarmee je smartphone (micro-usb aansluiting) oplaadt.

Conclusie; voor iedereen die regelmatig aantekeningen maakt op de iPad is de Wacom Bamboo Stylus Fineline een must, omdat dit de eerste stylus is die echt al een pen schrijft. Testman wil hem eigenlijk niet meer kwijt.

tekenen en schrijven

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com