You are here: Home » Shoppen » Spijkers en Spijkers lanceren nieuwe Specsavers collectie

Spijkers en Spijkers lanceren nieuwe Specsavers collectie

geschreven door Constance

Afgelopen week is de nieuwste Specsavers brillencollectie van Spijkers en Spijkers gelanceerd, en dit is alweer hun 3e collectie!

brillenIn 2010 lanceerde Specsavers samen met Spijkers en Spijkers de allereerste designmonturencollectie van Nederlandse bodem. Een bijzonder succesvolle samenwerking, waardoor een derde collectie niet uit kon blijven. De zussen lieten zich wederom inspireren door de hen zo geliefde periode; de roaring twenties met Art-Deco invloeden.

25671629 FRONTMet als resultaat 8 nieuwe monturen die zich laten kenmerken door opgewekte vormen, bijzondere materialen en prints en deze zullen de interessante, sterke vrouw direct aanspreken.

25671605 FRONT
Spijkers en Spijkers hebben voor deze collectie een duidelijke visie: ‘fun volgt functie’. Naast het praktische aspect van de bril wordt het element ‘fun’ toegevoegd. De monturen zijn lichte en open ontwerpen in transparante en frisse kleuren. Daarnaast worden opvallende materialen en prints zoals de polkadot gebruikt. In het oog springt ook de keuze voor de houtlook. De ontwerpen zijn draagbaar en hebben opgewekte vormen zoals het bekende vlindermontuur, waarbij de hoeken van het montuur iets omhoog wijzen en je gezicht een positieve lift krijgt. (Het vlindermodel in tortoise is tevens het favoriete model van de zussen.)

Voor deze monturen zijn er vrouwelijke stijliconen gebruikt als muzen; denk aan Josephine Baker (ook de muze van de laatste SIS by Spijkers en Spijkers collectie), Brigitte Bardot in haar jonge jaren, jarentwintig actrice Louise Brooks in haar rol van Lulu en Amelia Earhart, de eerste vrouwelijke pilote die ooit de Atlantische oceaan over stak.

De monturencollectie van Spijkers en Spijkers is vanaf nu verkrijgbaar in iedere Specsavers-winkel in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?