You are here: Home » Architectuur » Duurzaam huis bouwen en inrichten voor 25.000 euro

Duurzaam huis bouwen en inrichten voor 25.000 euro

geschreven door
goedkoop wonen

Een huis bouwen in vier maanden voor een kleine 20.000 euro. Voor nog eens 5000 euro richtten ze het huis in. Dat is 25.000 euro voor een heel huis. Het lijkt onmogelijk maar Andrew en Gabriella Morrison deden het. Ze kochten een stukje grond en bouwden een huis met volledig functionele keuken, badkamer en aparte kamer voor de dochter en dat alles super duurzaam met een papierloos kantoor, en allerlei milievriendelijke snufjes. Klein maar fiijn!

goedkoop wonen

goedkoop wonen

goedkoop wonen

goedkoop wonen

goedkoop wonen

goedkoop wonen
Bekijk de video hieronder.

[youtube]http://youtu.be/RSzgh3D7-Q0[/youtube]
Via Tiny House Build en Homedsgn

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Zo bespaar je op de energierekening - Lifestylelady.nl 18 juli 2018 - 22:08

[…] op het dak te plaatsen die elektriciteit winnen. Omdat de overheid gelooft in dit soort duurzame maatregelen, zijn er subsidies beschikbaar wanneer je een warmtepomp wil aanschaffen. Ook de btw op […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com