You are here: Home » Designers » Duurzaam kartonnen bureauu

Duurzaam kartonnen bureauu

geschreven door
bureau van karton

Op Kickstarter kwam ik een leuk project tegen. Het gaat om Refold, een kartonnen bureau waarachter je kunt staan of kunt zitten. Een groep designers in Nieuw-Zeeland ontwierp dit bureau. Het is draagbaar, betaalbaar en 100% recyclebaar. Het kan zelfs je gewicht dragen en je kunt er op staan, ondanks dat het bureau slechts 6,5 kilo weegt. Je kan het karton zodanig dat je er zittend aan kunt werk of in een staande positie. Al je het bureau niet meer nodig hebt, dan vouw je het weer in elkaar.
Om dit project op de markt te brengen is er geld nodig en daarom werd het crowdfunding platform Kickstarter ingeschakeld. Inmiddels zijn de benodigde investeringen bij elkaar en is de Refold binnenkort een feit.

bureau van karton bureau van karton bureau van karton bureau van karton

En op Wonen.Blog vind je nog veel meer kartonnen meubels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com