Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Be the Best You-planner van Mom in Balance Be the Best You-planner van Mom in Balance
  • Wellness thuis met de producten van Nordik Sense Wellness thuis met de producten van Nordik Sense
  • Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days
  • Dormio Resort Maastricht opent met Wellness & Kidswoningen Dormio Resort Maastricht opent met Wellness & Kidswoningen
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
shoppen

SOAP TREATMENT STORE in Utrecht

SOAP TREATMENT STORE heeft haar 5e vestiging geopend en deze keer in Utrecht en natuurlijk kan je bij ook bij deze SOAP TREATMENT STORE zonder afspraak binnenlopen voor een treatment, huidadvies of gewoon om te shoppen.

SOAP Treatment Store UtrechtDe store aan de Burgermeester Reigerstraat 34 is iedere dag open van 9 tot 9. Of het nu gaat om het maken van een afspraak, het krijgen van een professioneel advies, een nieuw kopje koffie of ander magazine om te lezen.

SOAP TREATMENT STORE in Utrecht biedt de hele SOAP collectie aan treatments. Facials, peelings, manicure, pedicure, waxing, massages, maar ook is er een volledig ingerichte in-store kliniek van DOCTORS AT SOAP aanwezig voor botox, fillers en medische peelings.

Ook vind je bij SOAP in Utrecht veel mogelijkheden voor het shoppen van de beste producten, ondersteund met professioneel advies van: Anastasia, Capri Blue, Cinq Mondes, Dermalogica, Dr Paw Paw, Dr. Schrammek, ESSIE, Face Stockholm, Kusmi Tea, NAIF, Neostrata, Obagi, OPI, Planter’s, Restylane, Rock&Ruddle, SO SOAP en Tendskin.

SOAP Treatment Store Utrecht