You are here: Home » Gadget test » Test; Alcatel One Touch Idol 2S smartphone

Test; Alcatel One Touch Idol 2S smartphone

geschreven door Constance

De afgelopen weken zijn er weer een aantal testexemplaren mijn kant opgekomen, dus wordt het weer een drukke periode. Ik ga aan de slag met Bluetooth Speakers, headsets en smartphones. En ook tijdens mijn vakantie (de afgelopen 2 weken) ben ik druk aan het testen geweest.

Jullie hadden nog de review van de Alcatel One Touch Idol 2S smartphone van me tegoed en hierbij mijn ervaringen. De Idol 2S is een Android smartphone waarbij je veel waar voor je geld krijgt.

Alcatel OneTouch-Idol-2

Het HD-scherm is lekker groot, nl. 5 inch, en de camera van 8 MP maakt mooie foto’s, de 1.3 MP camera aan de voorkant is prima en de One Touch Idol 2S heeft ook 4G.

Zoals ik al eerder meldde is het een prima smartphone voor iedereen die geen waarde hecht aan ‘dure’ bekende merken want de Idol 2S heeft alles wat je tegenwoordig zoekt in een smartphone. Je kunt ook de Android versies upgraden en op het grote scherm kan je perfect video’s kijken of gamen. Het voordeel van de One Touch is dat je met 1 vinger je scherm kunt bedienen en dat is wel handig. (Voor kleine handen is er ook nog de One Touch Idol 2 mini S.) Tevens heeft ie een behoorlijke accu, 2.150 mAh die makkelijk de hele dag meegaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?