You are here: Home » Fashion » Kartell ontwerpt tas; Grace K

Kartell ontwerpt tas; Grace K

geschreven door Constance

Mijn favoriete designmerk Kartell heeft haar ‘fashion collection’ uitgebreid want na schoenen en regenlaarzen, zijn er nu ook 2 tassen verkrijgbaar; Grace K.

grace k

De handtas ‘Grace K’ is ontwikkeld ism. Normaluisa en er zijn 2 verschillende modellen, nl. als bucket en als shopper. Grace K is gemaakt van kunststof en heeft goudkleurige kettingen als schouderband. Grace K is natuurlijk een eerbetoon aan Grace Kelly (en een vette knipoog naar de Kelly Bag van Hèrmes). Grace K (bucket) is er in het wit en koraal en de bucket en shopper zijn er verder in 3 kleurencombinaties; zwart/smoke, dove/perzik en been/duif.

Kartell grace k bucket
kartell grace k shopper

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?