You are here: Home » Huis & Tuin » Innocent Drinks Goedgemutste Breicampagne

Innocent Drinks Goedgemutste Breicampagne

geschreven door Constance

Afgelopen dinsdag ben ik aanwezig geweest bij de kick-off van De Goedgemutste Breicampagne van Innocent Drinks. En misschien ken je ze wel, de flesjes Innocent Drinks met daarop een gebreid mutsje.

goedgemutste breicampagneMaar wat houdt De Goedgemutste Breicampagne nu precies in? Vanaf september kunnen alle breisters en breiers van Nederland mutsjes breien voor het goede doel; het Nationaal Ouderenfonds en dan in het bijzonder de ‘BoodschapPlusBus’. En met de BoodschapPlusBus worden heel veel eenzame ouderen uit hun isolement gehaald. Zo gaan ze met de BoodschapPlusBus naar musea, het strand of een gezamenlijk kerstdiner.

In de maand januari worden alle kleine Innocent Drinks smoothie flesjes opgefleurd met een klein gebreid mutsje, van elk flesje gaat er euro 0,20 naar het Nationaal Ouderenfonds, en daarom zijn er heel veel mutsjes nodig. Heel Nederland wordt opgeroepen om de breipennen op te pakken en te gaan breien. En het maakt niet uit of je 1 of 100 mutsjes breit, elke mutsje telt. Weet je niet meer precies hoe je moet breien kijk dan even op de website voor patronen en ideeën.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?