You are here: Home » Accessoires » Mujjo sleeves en covers voor Apple

Mujjo sleeves en covers voor Apple

geschreven door Constance

Bij de naam Mujjo denk je waarschijnlijk aan Japan, maar het merk komt gewoon uit Nederland. Mujjo richt zich op mobiele accessoires en alles wordt met de hand gemaakt.

mujjo voorbeeldDoor gebruik te maken van hoogwaardige materialen en dit te combineren met een strakke, minimalistische ontwerpen tonen de ontwerpers achter Mujjo hun passie voor (functioneel) design. Er zijn accessoires voor diverse modellen iPhone, iPad en de diverse MacBooks. Je kunt kiezen uit een combinatie van leer en vilt of alleen leer.

mujjo-13-macbook-folio-sleeveEn aangezien we richting de winter gaan, wil ik ook alvast aandacht geven aan de speciale handschoenen waarmee je gewoon je smartphone kunt bedienen. Deze zijn er in een gebreide versie maar ook in een hele mooie leren variant.

mujji dameshandschoen leer

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com