You are here: Home » Shoppen » Shoppen.blogo.nl heeft nieuw design

Shoppen.blogo.nl heeft nieuw design

geschreven door testman

We vonden dat het tijd werd voor wat nieuws, je kent dat gevoel vast wel. Afgelopen weekend hebben we een compleet nieuw design gekregen voor shoppen.blogo.nl. De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk geweest met het  nieuwe ontwerp en we zijn erg trots op het eindresultaat.  Linksboven is de vaste plek geworden waar je mijn nieuwsbrief, facebookpagina, twitterpagina en ook mijn mailadres kan vinden. Heb je opmerkingen of suggesties, laat het me weten per e-mail. Veel lees-, kijk en shopplezier.
audrey-hepburn-window-shopping1

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?