You are here: Home » Media » Nieuw design voor wonen.blogo.nl

Nieuw design voor wonen.blogo.nl

geschreven door testman

Afgelopen weekend zijn we overgegaan naar een nieuw design voor wonen.blogo.nl. De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk geweest met het  nieuwe ontwerp. We willen je met wonen.blogo.nl regelmatig een glimlach bezorgen met de leukste woonartikelen en met het nieuwe design hopen we dat dit nog beter gaat lukken.
wonen.blogo.nl
Linksboven is de vaste plek geworden waar je onze nieuwsbrief, onze facebookpagina, twitterpagina en ook ons mailadres kan vinden. Heb je opmerkingen of suggesties, laat het ons weten 
per e-mail. Veel lees-, kijk en woonplezier.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?