You are here: Home » Ladygadgets » Nieuw design voor ladygadgets.blogo.nl

Nieuw design voor ladygadgets.blogo.nl

geschreven door Constance

Afgelopen weekend zijn we overgegaan naar een nieuw design voor ladygadgets.blogo.nl. De afgelopen maanden zijn we achter de schermen druk geweest met het  nieuwe ontwerp. We willen je met ladygadgets.blogo.nl elke dag een glimlach bezorgen met de leukste gadgets voor vrouwen en met het nieuwe design hopen we dat dit nog beter gaat lukken.
ladygadgets.blogo.nl
Linksboven is de vaste plek geworden waar je onze nieuwsbrief, onze facebookpagina, twitterpagina en ook mijn mailadres kan vinden. Heb je opmerkingen of suggesties, laat het me weten per e-mail. Veel lees-, kijk en gadgetplezier.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?