You are here: Home » Fashion » Lekkere warme breisels

Lekkere warme breisels

geschreven door Constance
Coisa

Ben je op zoek naar lekkere warme breisels die er niet alleen stoer uitzien, maar ook nog eens multifunctioneel zijn? Kijk dan eens op de site van Coisa Original. Coisa betekent in het Portugees; een product waar niet zomaar een label op te plakken is.

Coisa

Coisa is nl. een sjaal/cape/poncho en vest in-een en daardoor creëer je heel gemakkelijk een andere look waardoor je eindeloos kunt variëren. Naast de Coisa Original is de collectie sinds kort uitgebreid met de Coisa Square (een oversized sjaal) en de Coisa Wrap (een grofgebreide col met heerlijke voering).

Alle producten zijn gemaakt van luxe materialen (zoals alpaca,katoen, zijde, lamswol) en bijzonder fraai afgewerkt en alle items worden gemaakt in een klein atelier in Portugal waar vakmanschap centraal staat. Vanzelfsprekend onder goede omstandigheden en op eerlijke wijze.
coisa voorbeeld

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?