You are here: Home » Architectuur » Wonen in De Rotterdam

Wonen in De Rotterdam

geschreven door
De Rottterdam

De Rotterdam is een gebouw op de Wilhelminapier in Rotterdam dat in 1998 werd ontworpen door Rem Koolhaas en is eind 2013 voltooid. De Rotterdam is de eerste vertical city met woongebouw, een werkgebouw, een gebouw waar je kunt recreëren en het is een hotel. Dagelijks zullen 3.000 tot 4.000 mensen De Rotterdam fulltime gebruiken. Het complex bevat 240 appartementen, kantoorruimte, een viersterrenhotel, een afgesloten parkeergarage, conferentieruimtes, winkels, restaurants en cafés.

Het kleinste appartement in De Rotterdam is 60 vierkante meter groot en is ingericht met ‘space saving furniture’ van Clei Italia, zodat je de kamers op meerdere manieren kunt gebruiken. Het zijn meubels die kleine gedaanteverwisseling ondergaan. Wat overdag een bankstel is of een werkplek, kan ’s nachts een bed zijn.

Kjk hieronder naar de video.[vimeo]http://vimeo.com/87454461[/vimeo]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com