You are here: Home » Accessoires » Carmen krulset mee op reis

Carmen krulset mee op reis

geschreven door Constance

Denk je bij het woordje krulset aan een ouderwets iets, dan heb ik nieuws voor je, want de ‘krul’ is helemaal terug van weg geweest.

En omdat je wilt dat je haar ook goed zit op vakantie of tijdens een weekendje weg, heeft Carmen, in navolging van de reisföhn, ook een reiskrulset. De krulset bestaat uit 10 rollers die in een handige reisetui zitten en je kunt de set wereldwijd gebruiken want hij werkt op 110/230 Volt. Je krijgt een indicatie dat de set klaar voor gebruik is en de rollers worden geleverd met zgn. vlinderklemmen. En je kunt de reiskrulset natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken om mooie krullen te maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?