You are here: Home » Gadgets » Haken met Hoooked

Haken met Hoooked

geschreven door Constance

Een tijdje geleden was ik in een hobbywinkel en daar viel mijn oog op de artikelen van Hoooked. Nu ben ikzelf helemaal niet handig met breinaalden en haakpennen maar toch was mijn nieuwsgierigheid gewekt.

detail-blauwe-poef

Volgens de dame in de winkel kan werkelijk iedereen aan de slag met Hoooked Zpagetti en als je het eenmaal onder knie hebt kan je aan de slag. Er zijn heel verschillende patronen voor het maken van een tas, maar ook een vaas of een poef. Hooked Zpagetti is gemaakt van restjes t-shirt stof en daardoor kan je haken en breien op XXL-formaat. En doordat het materiaal lekker mee rekt heb je heel snel een geweldig resultaat.

Er staan op de website van Hoooked verschillende startersets, maar je kunt ook op heel veel plekken in Nederland terecht voor een workshop en een van de leukste, tenminste dat vind ik, is het maken van een poef.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?