You are here: Home » Beauty » AVEDA start met Cut-a-Thon

AVEDA start met Cut-a-Thon

geschreven door Constance

Op 1 april as. start de Earthmonth en ook dit jaar is AVEDA weer zeer actief voor deze bijzondere maand.

cut-a-thon

Vanmorgen word ik verwacht bij AVEDA in Maarssen, als voorproefje op de AVEDA Cut-A-Thon. Want AVEDA Benelux organiseert dit jaar de Cut-A-Thon om geld in te zamelen ten behoeve van Justdiggit.

Je kan op 7 en 8 april as., voor slechts € 25,- je haar laten knippen door een professionele Aveda kapper in het Aveda opleidingscentrum in Maarssen. Je krijgt niet alleen een nieuwe look aangemeten, maar steunt tevens de initiatieven van Justdiggit. Je kan je hier inschrijven.

Ben je niet in de gelegenheid op 7 & 8 april as. maar wil je toch Earth Month steunen dan kan je natuurlijk ook de speciale AVEDA Light the Way Candle kopen, voor slechts € 15,-.

AVEDA light the way

Deze kaarsen zitten in 100% gerecyclede glazen flesjes en het karton is vervaardigd van 70 tot 90% PCR karton, waarvan een deel gemaakt is van vellen kladpapier die normaal in de recycling stroom komen. De kaars heeft een nieuw rijk en kruidig aroma van 100% gecertificeerde organische oliën van gember en gemberlelie uit India. De Light the Way Candle is gemaakt van 100% natuurlijke sojawas en heeft een brandduur van 27 uur. Het doel is om met de totale omzet uit de verkoop van de kaarsen meer dan $1,6 miljoen op te halen voor schoon water projecten. De kaars wordt exclusief in de maand april verkocht in de Aveda salons en kenmerkt zich door de schitterende tekeningen van kinderen uit Umbari, een dorpje in India. Deze lokale gemeenschap wordt ondersteund door een subsidie (AWARD, Action for Women in Rural Development) van Aveda en Global Greengrants Fund om het lokale watersysteem te verbeteren. De illustraties op de verpakking van de kaars drukken de vreugde uit die schoon water de kinderen heeft gebracht: schoon water voor mensen, planten en dieren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?