You are here: Home » Fashion » Nieuwe voorjaarscollectie Fred de la Bretonière

Nieuwe voorjaarscollectie Fred de la Bretonière

geschreven door Constance

Gisteren had ik het al over de nieuwe FRETONS voorjaarscollectie maar ook Fred de la Bretonière heeft weer een aantal nieuwe modellen (schoenen en tassen) met een grote ‘heb’ factor.

sandalenBij de schoenen collectie moet je denken aan gevlochten modellen en stoere korte laarsjes op verschillende hakhoogtes. Sandaaltjes met dunne bandjes, nonchalante mocassins, vachetta’s gecombineerd met touw, om de voet gevouwen sandaaltjes en espadrilles in heel veel stijlen.

Bij de tassen is er veel aandacht voor werktassen en functionele damestassen in het juiste formaat en met de juiste indeling. En meer tassen met rits! Ook zijn de rugtassen en een model met ouderwets ‘metalen pin’ sluitsysteem weer terug.

tassen

De collectie is gemaakt van materialen zoals zachte pastel nubuck, gewassen leer, gewassen croco, lizzard en printed leer, python, stoer nerfleer, milled en printed metalics, boterzacht suède en vette suède, gevlochten leer en verschillende soorten raffia. En alles in pastel en faded kleuren, waardoor je een zon gebleekt idee krijgt, alsof de felheid er door de jaren af is gegaan en wordt gecombineerd met fel oranje en rode accenten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com