You are here: Home » Home gadgets » Stadstuinieren op je balkon

Stadstuinieren op je balkon

geschreven door Constance

De lente is dit jaar heel vroeg begonnen (laten we hopen dat er niet ineens nog een koude golf aankomt) en merk je aan de natuur. De meeste bomen krijgen al nieuwe blaadjes en de vogels zijn al weer druk aan het zingen.

wiltfang bak

En het voorjaar is het seizoen waarop iedereen zijn of haar tuin en terras extra aandacht gaat geven. Maar wat nu als je geen tuin hebt omdat je midden in de stad woont, en alleen een balkon tot je beschikking hebt. Bij online tuincentrum De Wiltfang kan je allerlei leuke en handige zaken kopen die speciaal bedoeld zijn voor de stadstuinierder.

Zoals verschillende kweektafel (ideaal voor het verbouwen van je eigen groenten en fruit), maar ook speciale balkonbakken die je na de zomer gemakkelijk kan opvouwen en natuurlijk ook verschillende hangende plantenbakken en -potten.

Zelf werd ik helemaal enthousiast van kweektafel Urban (er is ook eentje voor kinderen) want ik heb dan wel een tuin, maar voor kweken van kruiden en groenten is deze ook op een terras perfect en hij ziet er ook nog mooi uit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com