You are here: Home » Gadgets » Bijzondere carnavalsoutfit, de Morphsuit

Bijzondere carnavalsoutfit, de Morphsuit

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een originele carnavalsoutfit, want ben je die eeuwige cowboy, indiaan of prinsessenoutfit helemaal beu?

morphsuit

Schaf dan voor dit jaar een zgn. Morphsuit aan. Morphsuits zijn all-in-one spandex pakken en er meer dan 100 verschillende kleuren en thema’s waar je uit kan kiezen. De meest verkochte Morphsuits voor Carnaval dit jaar zijn de Power Ranger kostuums en de Morph Monster kostuums. Maar wat dacht je van een Zombie met kloppend hart, Ninja, Smoking, Dambord, Glow in the dark skelet of als één van de Marvel Superhelden; Iron Man, Spiderman, Wolverine, Captain, America of Deadpool. Deze Marvel Morphsuits zijn de eerste augmented reality kostuums, waarbij superkrachten, zoals het vuren van het spinnenweb van Spiderman, ook daadwerkelijk tot leven komen.[youtube]http://youtu.be/nvm0xwy7iys[/youtube]

En wist je dat je gewoon door het pak heen kunt drinken? En voor alle verlegen carnavalsvierders, de Morphsuit maakt het nog makkelijker om op iemand af te stappen. Hij of zij kan jou namelijk niet zien.

holland morphsuit

En ook aan de oranje fan is geacht want met de Holland Morphsuit kun je verkleed gaan als Nederlandse vlag of kan je samen met je vrienden in oranje Morphsuits verkleed gaan als Nederlands team en dit is ook leuk voor tijdens het WK in Brazilië.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com