You are here: Home » Gadgets » Valentijnsdag met Samsonite

Valentijnsdag met Samsonite

geschreven door Constance
samsonite

Ga je, met Valentijnsdag, lekker op pad? (Valentijnsdag valt dit jaar op vrijdag, dus ideaal om er gelijk een weekendje weg aan vast te plakken.) Speciaal voor deze dag van de liefde komt Samsonite met een aantal producten voor hem en haar.

samsonite

Voor haar;

De nieuwe Colorshield Laptop Sleeve collectie beschermt je tablet of laptop op een trendy en kleurrijke manier tegen stof, stoten of krassen. De serie is er in black/grey, dark brown/turquoise, blue/light blue en purple/pink.
De X-Pertiz Spinner omhult al je kleding, schoenen en accessoires met veiligheid want het omhulsel van de koffer is bedekt met zgn. PointShock stof. En hiermee is alles wat in je koffer zit extra goed beschermd tegen schokken en is de koffer extra krasbestendig. De koffers hebben een trendy, matte, glans.
De Fold@way Duffle is licht, flexibel en super efficiënt. De tas is voorzien van inklapbare wielen, gemaakt van lichtgewicht materiaal en een vernieuwend inklapbaar frame. Daarnaast komt ieder Fold@Way item met een handige opberghoes die je kofferset netjes verpakt en ook nog eens stofvrij houdt. Geschikt voor een city break in Rome of een Miami beach getaway.
Short-Lite is de lichtste Samsonite bagagecollectie ooit; het is veelzijdig, duurzaam maar ook functioneel en stijlvol. Elk model wordt geleverd in een geheel eigentijdse stijl: er is gebruik gemaakt van trendy materialen, een goed georganiseerd interieur en slimme details. De Short-Lite collectie is er in de kleuren plum, platin grey, aqua green en blue.

Voor hem;

Je Macbook Air of Ultrabook bescherm je optimaal met de Colorshield Laptop sleeves en deze is er oa.  in de kleuren donkerblauw/lichtblauw.
Met de Hardshell Pointshock stof kan de X-Pertiz rolkoffer heel wat aan. Want deze stof beschermt niet alleen tegen krassen maar houdt ook je bezittingen in tact. De koffer is voorzien van een matte afwerking en de kleur zwart geeft je koffer een stoere en sportieve uitstraling.
De Tailor-Z, Spinner biedt veel ruimte voor je spullen. De koffer heeft twee compartimenten en een groot opbergvak aan de voorkant van de koffer.
En om korte en lange trips comfortabel te maken lanceert Samsonite de Inflight Comfort Kit, met daarin een nekkussen en een slaapmasker.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com