You are here: Home » Accessoires » Nikon lanceert 2 nieuwe COOLPIX modellen, met WiFi

Nikon lanceert 2 nieuwe COOLPIX modellen, met WiFi

geschreven door Constance
Nikon S6800

Nikon Europe heeft twee nieuwe COOLPIX compactcamera’s aangekondigd en deze 2 modellen hebben WiFi. Het gaat om de COOLPIX S6800 en de slanke COOLPIX S5300. Beide camera’s hebben een 16-mp CMOS-sensor met belichting via de achterzijde voor detail beelden.

Nikon S6800

Met de COOLPIX S6800 kunnen speciale momenten heel eenvoudig worden gedeeld, omdat alle foto’s, via de ingebouwde WiFi, rechtstreeks kunnen worden geüpload naar tablets, smartphones of andere smartapparaten. Dankzij de geïntegreerde Wi-Fi kunnen smartapparaten gebruikt worden als afstandsbediening om zo heel gemakkelijk zelfportretten te maken. De slanke body van deze camera heeft een krachtige 12x optische zoom en tot 24x Dynamic Fine Zoom. De COOLPIX S6800 kan, zelfs met weinig licht, aan de slag. Tevens kan je Full HD-films opnemen met één druk op de filmknop. De bediening is eenvoudig en de Glamour-retouchering mooie portretten perfectioneert. Het NIKKOR-objectief met 12x optische zoom heeft een groothoek dekking (25-300 mm), uitbreidbaar tot 24x Dynamic Fine Zoom en is geschikt voor close-ups als voor groepsfoto’s. Met de COOLPIX S6800 zijn vergezichten vast te leggen door de camera horizontaal of verticaal te pannen en zo panorama’s van 360°/180° te maken. Dankzij snelle continu-opnames kan je zeven opeenvolgende opnamen kan maken met een snelheid van 8,4 beelden per seconde. De camera heeft ook een micro-USB-uitgang waarmee de batterij snel kan worden opgeladen. Vanaf 13 februari as. ligt de COOLPIXS6800 in de winkel, in het zwart, rood, wit en roze.

Nikon S5300
De Nikon COOLPIX S5300 heeft ook een ingebouwde WiFi en is een 16 mp camera. Het groothoekobjectief (25-200 mm) heeft een 8x optische zoom en tot 16x Dynamic Fine Zoom, en een lcd-monitor van 7,5 cm/3,0 inch. Je kunt eenvoudig overdag en ’s nachts scherpe foto’s maken, dankzij de 16-megapixel CMOS-beeldsensor. De belichting via de achterzijde, zorgt ervoor dat de maximale hoeveelheid licht op elke pixel valt en zo krijg je heldere beelden, terwijl VR (vibratiereductie) cameratrilling corrigeert voor extra stabiliteit. Men kan ook Full HD-films opnemen door eenvoudig de filmknop. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi zijn smartdevices te gebruiken als afstandsbediening en kan je ook moeiteloos zelfportretten maken. Je kunt de beelden ook automatisch overzetten naar een smartdevice en ze zo gemakkelijk delen. Met geavanceerde Glamour-retouchering kunt u kiezen uit twaalf verschillende effecten, waaronder Huid verzachten, Tanden witter maken en zelfs Lippenstift toevoegen. De COOLPIX S5300 is vanaf 6 februari te koop, in het zwart en paars.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Femque 26 april 2010 - 10:24

Hoi!
wat een leuk artikel, ga morgen heerlijk m’n huis lente klaar maken!
waar ik ook nog leuke ideeën vandaan haalde was van deze site http://www.carismadesign.nl
misschien ook wel leuk om een keer een blog aan te wijden?

Femque

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com