You are here: Home » Beauty » AVEDA helpt bij droog haar

AVEDA helpt bij droog haar

geschreven door Constance
AVEDA serie

AVEDA heeft een nieuw middel tegen droog haar geïntroduceerd, nl. Dry Remedy Daily Moisturizing Oil en deze olie creeërt zacht, soepel en glanzend haar met behulp van planten.

AVEDA olie
Tijdens de zoektocht naar hydraterende oplossingen voor droog haar heeft Aveda inspiratie gezocht in de regenwouden van Brazilië. In deze extreem vochtige omgeving is de oplossing gevonden voor droog en breekbaar haar: buriti olie. Dit sterk hydraterende ingrediënt wordt gewonnen uit de vrucht van de Moriche Palm, ook wel de Tree of Life genoemd. Organische buriti olie is rijk voedend en sterk hydraterend en tevens het hoofdingrediënt van de nieuwe, zeer effectieve Dry Remedy Moisturizing Oil. Deze dagelijke leave-in treatment (die voor 99,9% afkomstig is uit natuurlijke bronnen) geeft droog, breekbaar haar de nodige hydratatie en maakt het onmiddellijk zijdezacht, soepel en glanzend.

Dry Remedy Daily Moisturizing Oil trekt onmiddelijk in het haar en verhoogt het vochtgehalte met 41% zonder het te verzwaren. De Dry Remedy Daily Moisturizing Oil bevat geen siliconen en is gemaakt om alle haartypen intens te hydrateren, zowel van binnen als van buiten. Je kunt deze olie gebruiken op handdoek droog haar of na het stylen, als leave-in conditioner.

De Dry Remedy Daily Moisturizing serie bestaat verder nog uit een shampoo, conditioner en een masker, en is bij alle AVEDA salons te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com